Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 10 april 2021

Over Maikel Kessing, fractievertegenwoordiger D66 Hengelo

Al op jonge leeftijd zag ik zaken die in mijn ogen beter konden. Om zulke zaken te verbeteren, kon ik het best politiek actief worden. En D66 vertegenwoordigt mijn standpunten het beste.

“A’j dr bunt, mojje dr ok wean’’
Mijn naam is Maikel Kessing, 28 jaar oud en getrouwd. Geboren en opgegroeid in Hengelo en mede daardoor gaat Hengelo mij aan het hart. Hengelo is een prachtige gemeente met potentie. We zijn op de goede weg om van Hengelo een gemeente te maken waar het prettig wonen, werken en recreëren is. Daar wil ik mij graag voor inzetten, want zoals een Twents spreekwoord luidt: “A’j dr bunt, mojje dr ok wean’’

Gelijke kansen
Ik ben inmiddels al wat jaren lid van D66. D66 is voor mij de partij die kansen ziet voor het individu, maar ook gelijke kansen voor iedereen wil schetsen. Het sociaal-liberale gedachtegoed vind ik belangrijk. Iedereen vrij laten, maar ook niemand laten vallen. Een D66’er  is meestal pragmatisch en progressief ingesteld en op die manier wil ik mij dan ook inzetten.

Fractievertegenwoordiger
Ik ben geruime tijd fractie-assistent geweest, dus ik heb kunnen ruiken aan het raadswerk. Onlangs ben ik benoemd tot fractievertegenwoordiger. Als fractievertegenwoordiger ondersteun ik de raadsleden van D66 Hengelo. Ik kan namens de fractie het woord voeren tijdens de bijeenkomsten van de Politieke Markt.