Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 10 juni 2017

Nieuwe lijsttrekker D66: partij van verbinding en met de blik naar buiten

Onze fractievoorzitter Marc ten Barge is door de leden verkozen tot de nieuwe lijsttrekker van D66 Hengelo voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Ten Barge (42) is in het dagelijks leven manager bij Trajectum gehandicaptenzorg.

Ten Barge: “Ik ben de politiek in gegaan vanuit maatschappelijke betrokkenheid. Hierbij heb ik altijd een focus gehad op zorg, welzijn en duurzaamheid. Politiek is voor mij een middel om zaken gedaan te krijgen. Als lijsttrekker wil ik de D66 standpunten krachtig uitdragen, gekoppeld aan concrete actie. Naar buiten gericht en met passie. Niet te voorzichtig, wel afgewogen, duidelijk en gericht op samenwerking.”

 

Tijdens zijn presentatie aan de leden noemde Ten Barge de binnenstad, de verduurzaming van Hengelo en ondernemerschap als speerpunten voor het komende campagnejaar. Hierbij wil hij de landelijke winst lokaal omzetten in 6 zetels.